Pogosta vprašanja

Potrebujem telefonsko številko in dostop do interneta, da lahko sodelujem?

Za kreiranje uporabniškega računa v spletnem orodju potrebuješ telefonsko številko, e-naslov in internetno povezavo, lahko pa vse funkcionalnosti opraviš tudi na Občini Medvode.

Kako ustvarim in potrdim svoj račun?

Račun ustvariš tako, da v nogi spletnega mesta klikneš na gumb Registracija, klik na kateri koli gumb za akcijo pa te prav tako pripelje do istega spletnega obrazca. Za kreiranje uporabniškega računa moraš vpisati uporabniško ime, e-naslov, naslov stalnega prebivališča, telefonsko številko, EMŠO in geslo. Po kreiranju računa ga moraš potrditi še s klikom na povezavo v e-pošti, ki ti jo bomo poslali na tvoj e-naslov.

Kako lahko ustvarim nov predlog?

Predlog ustvariš v okviru spletnega orodja, lahko pa ga oddaš tudi na fizičnem obrazcu osebno v sprejemni pisarni Občine Medvode ter po navadni ali elektronski pošti.

Pozabil/-a sem svoje geslo. Kaj lahko storim?

Klikni na gumb Prijava, potem pa izberi povezavo Pozabljeno geslo. Na svoj elektronski naslov boš prejel/-a navodila, kako ustvariti novo geslo.

Kako lahko spremenim svoj e-naslov, uporabniško ime in / ali geslo?

V nogi spletnega mesta klikni na gumb Moj račun, kjer lahko spremeniš vse svoje podatke.

Potrebuješ pomoč?

Imaš tehnične težave?

Kontaktiraj upravljalca aplikacije na consul@djnd.si. Na voljo smo vam tudi po telefonu vsak ponedeljek in petek od 9:00 do 10:00 ter vsako sredo od 15:00 do 17:00 na telefonski številki 031 256 860.

Imaš kakršno koli drugo vprašanje?

Kontaktiraj predstavnike občine Medvode na sodeluj.glasuj@medvode.si. Na voljo smo vam tudi po telefonu v času uradnih ur občinske uprave na telefonski številki 01 361 95 20.